30-годишният Димитър  Димитров от Силистра, обвинен от Окръжната прокуратура във

...
30-годишният Димитър  Димитров от Силистра, обвинен от Окръжната прокуратура във
Коментари Харесай

Варненски полицаи откриха наркотици и „Mauser“ със заличени номера в кола, ето какво последва

30-годишният Димитър  Димитров от Силистра, упрекнат от Окръжната прокуратура във Варна за държане и разпространяване на марихуана и амфетамини, както и за владение на нелегално оръжие и муниции, одобри да изтърпи наказване 2 години отнемане от независимост при първичен общ режим. Към ефикасното наказване бе присъединена и санкция в размер на 5000 лв., оповестиха от Апелативна прокуратура – Варна.

Димитров се призна за виновен  по всички обвинявания на Окръжната прокуратура във Варна. За всяко от закононарушенията му бе наложено друго по срок  наказване, като той ще изтърпи най-тежкото, а точно 2 години отнемане от свобода  и санкция от 5000 лв..

Престъпната си активност наказаният Димитров е правил в интервала от 18 май 2016 до 28 април 2017 година, когато държал за разпространяване и популяризирал високорискови наркотични субстанции на двама наркозависими. На 28 април 2017 година при задържането му в автомобила, в който пътувал, и у него са открити наркотични субстанции и огнестрелно оръжие със заличени номера - револвер марка „ Mauser “. В жилището му са открити муниции и още наркотични субстанции.

Веществените доказателства по делото се лишават в интерес на страната. Наркотичните субстанции подлежат на заличаване. В тежест на 30-годишния наказан наркоразпространител са и направените по делото разходи за близо 1000 лв.. Одобреното от състав на Варненския областен съд съглашение влиза в действие незабавно.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР